Welkom bij
Coachingspraktijk
Dominique!

Wie ben ik?

“Dominique is een erg prettige kindercoach!
Mijn zoon ging al na de eerste keer erg graag
naar haar toe. Ze straalt rust uit, is open en
creatief naar de kinderen toe. ''

previous arrow
next arrow
Slider

HERKEN JE DIT?

 

Je kind is al een tijdje zichzelf niet meer. Het lacht minder, heeft moeite om met bepaalde situaties om te gaan of is bijvoorbeeld bang om te falen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden die ik in mijn praktijk tegen kom. Als ouder wil je graag dat je kind gelukkig is en lekker in zijn vel zit, maar soms komt het een paar valkuilen tegen. Het lukt je kind nog niet om daar goed mee om te gaan. Tijdens de coachingssessies ga ik dieper in op alles waar je kind wel goed in is en zo komt je kind er zelf achter hoe het de valkuilen kan trotseren en kan vertrouwen op zichzelf. Jij mag jij zijn!

Kortom: Welkom bij Coachingspraktijk Dominique! Mijn naam is Dominique Sanders-Leemreis. Ik ben getrouwd met Wouter en samen zijn wij de trotse ouders van twee prachtige jongens. Wij wonen in Maarssen. Een mooi en gezellig dorp onder de rook van Utrecht.

Na een aantal jaar in de communicatiebranche gewerkt te hebben, besloot ik mijn hart te volgen en heb ik bij BGL & partners mijn diploma Kindercoach gehaald. Wat een feest! Deze stap, luisteren naar mijn hart, vertrouwen op mijzelf is iets wat ik nu met heel veel liefde en passie door wil geven aan kinderen. Vertrouw in je eigen kwaliteiten en talenten. Alleen dat is de basis om te groeien. Ieder kind is bijzonder en mag er zijn! Samen gaan wij op ontdekkingstocht: Waar ligt je kracht? Wat vind je leuk? Waar word je blij van? Wat zijn je sterke kanten? …samen komen we er wel.

Ik bied kindercoaching aan in Maarssen(-dorp), Maarssenbroek, Tienhoven, Zuilen, Utrecht, Breukelen, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

OPLEIDINGEN EN KWALIFICATIES

 

Opleiding: Kindercoach (HBO) (2016/2017)

Deze opleiding heb ik gevolgd bij BGL & partners. Gedurende de opleiding heb ik geleerd om op een verantwoorde manier hulp te bieden aan kinderen. Dit kan onder andere door bijvoorbeeld: Methode Kids Skills, RET, Ontwikkelingspsychologie, beeldcommunicatietechnieken, werken met verbeeldingskracht etc.

Certificaat: POPtalk (2017)

De methode POPtalk is ontwikkeld door Trudy Borst en richt zich op het visualiseren van de belevingswereld van kinderen en/of volwassenen tijdens een gesprek. Dit gebeurt d.m.v. poppetjes en ander materiaal. De eigen werkelijkheid wordt in beeld gebracht en dit leidt tot meer inzichten.

Training: Ik leer leren (2018)

Deze training is ontwikkeld door Tea Adema en is voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 7 die vastlopen in hun schooltaken of op een handigere manier willen leren. Denk bijvoorbeeld aan: wat doe je met ‘geen zin’ en saaie lessen? Of het plannen en organiseren van huiswerk, taakopdrachten en vrije tijd? Of bijvoorbeeld faalangst: hoe ga je om met spanning en stress?

REFERENTIES“Dominique is een erg prettige kindercoach! Mijn zoon ging al na de eerste keer erg graag naar haar toe. Ze straalt rust uit, is open en creatief naar de kinderen toe. Ze laat kinderen zelf meedenken waardoor ze de kracht uit de kinderen zelf haalt. Mijn zoon is weer een stukje zelfverzekerder geworden.”

Lizette uit Maarssen