Welkom bij
Coachingspraktijk
Dominique!

Wie ben ik?

“Dominique is een erg prettige kindercoach!
Mijn zoon ging al na de eerste keer erg graag
naar haar toe. Ze straalt rust uit, is open en
creatief naar de kinderen toe. ''

previous arrow
next arrow
Slider

OPLEIDINGEN EN KWALIFICATIES

 

Opleiding: Kindercoach (HBO) (2016/2017)

Deze opleiding heb ik gevolgd bij BGL & partners. Gedurende de opleiding heb ik geleerd om op een verantwoorde manier hulp te bieden aan kinderen. Dit kan onder andere door bijvoorbeeld: Methode Kids Skills, RET, Ontwikkelingspsychologie, beeldcommunicatietechnieken, werken met verbeeldingskracht etc.

Certificaat: POPtalk (2017)

De methode POPtalk is ontwikkeld door Trudy Borst en richt zich op het visualiseren van de belevingswereld van kinderen en/of volwassenen tijdens een gesprek. Dit gebeurt d.m.v. poppetjes en ander materiaal. De eigen werkelijkheid wordt in beeld gebracht en dit leidt tot meer inzichten.

 

TRAININGEN

 

Training: Ik leer leren (2018)

Deze training is ontwikkeld door Tea Adema en is voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 7 die vastlopen in hun schooltaken of op een handigere manier willen leren. Denk bijvoorbeeld aan: wat doe je met ‘geen zin’ en saaie lessen? Of het plannen en organiseren van huiswerk, taakopdrachten en vrije tijd? Of bijvoorbeeld faalangst: hoe ga je om met spanning en stress?

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER COACHINGSPRAKTIJK DOMINIQUE

“Dominique is een erg prettige kindercoach! Mijn zoon ging al na de eerste keer erg graag naar haar toe. Ze straalt rust uit, is open en creatief naar de kinderen toe. Ze laat kinderen zelf meedenken waardoor ze de kracht uit de kinderen zelf haalt. Mijn zoon is weer een stukje zelfverzekerder geworden.”

Lizette uit Maarssen